Site pictogram Food4Innovations (NL) – ir. Wouter de Heij

Nederland heeft ook in de toekomst een goed werkend Energiesysteem nodig. Een Energiesysteem dat betaalbaar moet blijven, maar ook duurzaam en robuust (veerkrachtig). Dit is Hoofdstuk 1 voor het Verkiezingsprogramma 2023 van MIDDEN – de Partij van en voor ons Allemaal.

MIDDEN is een nieuwe maar ook virtuele politieke partij. MIDDEN is een partij die niet zal bestaat maar wel met ideeën uit de samenleving en vooral op basis van (rationele) inhoud en visie impact probeert te maken en te inspireren. MIDDEN staat voor de voortgang van Nederland. MIDDEN staat voor innovatie, voor werkgelegenheid en welvaart. MIDDEN is een beetje liberaal, maar soms ook conservatief en vooral altijd sociaal en eerlijk. MIDDEN is inhoudelijk en rationeel.

MIDDEN wenst een beleid te (gaan) ontwikkelen dat ook uitgevoerd kan worden en waarbij de kosten en baten altijd ‘kloppen’. Wij zijn allemaal immers vrijwel allemaal het MIDDEN van Nederland, wij betalen belasting en wensen een mooie en duurzame samenleving te bouwen.

MIDDEN schrijft in de komende tijd ook een verkiezingsprogramma ter inspiratie voor alle andere politieke partijen van Nederland. We starten met Energie, maar hoofdstukken over Wonen, Economie (en Industrie), Onderwijs en Innovatie, en andere onderwerpen zullen volgen in de komende drie maanden. Heb je vragen of suggesties? Zet ze hieronder of stuur een e-mail.

Hoofdstuk 1 – Een Robuust en Duurzaam Energiesysteem (v0)

Mobiele versie afsluiten