Populariteit Twitter – privé versus bedrijven.

Sinds een jaar ben ik zelf actief op twitter. Naast dat een zekere vorm van verslaving is, heb ik het toch als een zeer nuttig communicatiemedium leren ervaren. Tweetdeck staat altijd aan (ook op de iphone), en ook heb ik drie keer eerder hier op dit blog aandacht besteed aan twister (NL verkiezing, mentionmap en twitter oprichter Evan Williams). Bij TOP hebben we ook een twitter account, maar dat gebruiken we nog niet zo vaak (@TOPbv).

Afgelopen week is bekend gemaakt dat de 20 miljardste tweet is verstuurd (zie De Telegraaf). En inmiddels komen er ongeveer 300.000 nieuwe twitter-accounts per maand bij. Twirus heeft onderzocht hoe het zit met de Nederlandse twitteraars (link). Het aandeel bedrijven is nog relatief klein. In dit artikel zijn de grafiekjes te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s