Melchior Meijer in het zonnetje gezet – Paleo Perspectief

Snel nog een korte tip zo laat op deze avond: het blog “het paleo perspectief” van Melchior Meijer. In de laatste jaren heb ik -oorspronkelijk getipt via Foodlog- al vaker hier op mijn blog over koolhydraatarm geschreven. Melchior verdient meer aandacht in de pers; wellicht kunnen hij en dr Frank gaan samenwerken? Waarom is er overigens zo weinig aandacht voor koolhydraatarm vanuit de wetenschap? En waarom loopt het voedingscentrum zo achter met haar adviezen? Alleen maar vragen.

3 gedachten over “Melchior Meijer in het zonnetje gezet – Paleo Perspectief

  1. Hoi Wouter,

    Bedankt! Maar ik hoef geen aandacht in de pers hoor ;-). Ik ben zelf onderdeel van het journalistieke bolwerk en geen deskundige. Het perspectief verdient meer aandacht. En je hebt gelijk dat dat niet gemakkelijk is!

    Like

  2. Wat mij betreft zie je dat vaker. Een onderzoekjournalist die zich zo heeft vastgebeten dat hij/zij zelf ook expert wordt. Ik denk dat er niet veel 'experts' aan academische centra (Muskiet wellicht uitgezonderd 🙂 ) zijn die zo goed geïnformeerd zijn als jij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s