Eindelijk een genuanceerd geluid vanuit de WUR, Super!

Er zijn ook andere geluiden (zie onderstaande slideshare). Genuanceerd met voldoende diepgang. Gelukkig maar. Dijkhuizen heeft zijn podium gehad de laatste 6 maanden. Ik hoop dat  het stokje wordt overgenomen door experts die een wetenschappelijk correct en vooral genuanceerd geluid zullen gaan laten horen. Zolang ‘we’ het niet weten, zijn we gebaat bij diversiteit en het debat (mits gebaseerd op feiten). Maar vooral met experimenten in de praktijk; DOEN dus. Enne, die grote oplossingen bestaan niet hoor! Ik ga zelf meer luisteren naar dit soort geluiden, en ondertussen blijf ik werken aan nieuwe duurzame conserveertechnieken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s