"Altijd wat" (NCRV); het zout-gedeelte is wel aardig.

Vanochtend heb ik het NCRV programma “Altijd wat” bekeken. Wel aardig, voor insiders natuurlijk niks nieuws. Het eerste stukje gaat over verslaving (o.a. interview met Michael Moss). Het tweede stukje over zout is ook prima. Ronald Visschers (TNO, we werken samen met hem) en zijn brood-collega doen het wat mij betreft goed (al is zout-verdeling geen uitvinding van TNO, maar al eerder onderzocht in de jaren 70). Debora (NBC): “in de basis is brood een gezond product”, ja daar ben ik het natuurlijk als soft-paleo aanhanger niet mee eens.. maar dat is een ander onderwerp ;-). Voor de geïnteresseerden, lees het rapport Zout van Food en Nutrition Delta maar.

 
Get Microsoft Silverlight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s