Sneak Preview 2012 – Leuk Spaans-Nederlands Project

Met onze partner Romantics in Spanje -we hebben sinds een paar maanden een kantoor in Barcelona Holland Innovations S.L. waar Ed Westerweele de baas is- zijn we bezig een leuk project op te zetten rondom gezonde drankjes en soepen.  Natuurlijk is de kans groot dat ‘pascalisatie‘ en ‘gezondheid’ een heel grote rol speelt. Het project combineert nieuwe technologie met fun en transparant. Ik denk dat het project de goedkeuring van Willem Treep wel kan wegdragen ;-). Onderstaand stop-motion filmpje brengt toch wel een beetje salsa-fun-gevoel over, of niet soms? Meer hierover over een maand of drie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s