TEDxBinnenhof 2014 – 40 Dutch Solutions with Global Impact

Al jaren ondersteunt TO, Jim Stolze en zijn initiatief TEDxAmsterdam. Volgend jaar zijn we op zijn verzoek ook partner geworden van TEDxBinnenhof, meer hierover op een later moment. TEDxBinnenhof heeft zonet een coole teaser gelanceerd met daarin Dutch Innovations. De payoff bevalt me helemaal : Global Challenges, Dutch Solutions. Iets te weinig food-technology natuurlijk 😉 , dus het inspireert om zelf met partners nog een food-tech versie te gaan maken. Er zijn zoveel gave NL-Food-Innovators die het waard zijn om in het zonnetje gezet te worden. To be continued.

PS ik zie op de site ook een artikeltje over Making Progress. Leuk hoor! Op termijn komt de hele film ook online te staan op www.makingprogressmovie.com.

//player.vimeo.com/video/69682939