No Comment – Alles Wat je Aandacht geeft Groeit (Triodos).

Op deze vroege ochtend zal ik een beetje reclame maken voor een bank. Niet omdat ik plotseling fan ben van een bank; dat kan ik niet. Maar wel omdat ik gisteravond op TV en vanochtend op FB (dank Emma!) twee keer dit filmpje zag “groei is meer dan een cijfer”. Gisteravond was ik al geraakt door het einde: “Alles wat je aandacht geeft groeit”. Dit is immers al meer dan 10 jaar mijn privé en zakelijk motto.

Ik probeer me er zoveel mogelijk aan te houden (al gaat dat niet altijd even gemakkelijk). Innovatie, vernieuwing, positiviteit, vooruitgang en duurzaamheid aandacht geven is zoveel leuker dan alleen maar aandacht geven aan goedkoper en efficiënter. Triodos flikt het met dit filmpje weer. Vorig jaar al “klein is het nieuwe groot” (zie hieronder), ook dat filmpje was spot-on. Het blijft reclame, maar wat een fijne en betekenisvolle reclame.

//player.vimeo.com/video/80873283
Groei is meer dan een cijfer from Triodos Bank Nederland on Vimeo.

En dan natuurlijk. Klein is het nieuwe groot.

//player.vimeo.com/video/44855142
Klein. Het nieuwe groot. from Triodos Bank Nederland on Vimeo.

Een gedachte over “No Comment – Alles Wat je Aandacht geeft Groeit (Triodos).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s