Live blog over de #corona crisis (COVID-19) – dagelijkse beschouwingen van Wouter de Heij – (Food4Innovations) #coronacrisis #crisis #virus

Gisteren heb ik drie blogs geschreven. Eentje waarin ik uitleg waarom het minimaliseren van sociale contacten -social distancing- nu echt belangrijk is. Minder contacten en minder bewegingen zorgt voor een vertraagde ziektepiek en dus minder belasting van ons zorgstelsel. Om dit uit te leggen heeft de NOS eergisteren een YouTube gemaakt met de titel “Flatten the Curve”, ik kan het aanraden om dat filmpje te bekijken.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

En voor hen die nog meer interesse hebben in het onderwerp, verzamel ik hier nog veel meer filmpjes. Uiteraard is er nog veel meer informatie te vinden op YouTube. Wil je meer weten over het virus, hoe het zich verspreid en waarom het wel een ernstige ziekte is voor zwakkeren? Kijk hier.

Aangezien deze crisis nog wel even gaat duren, heb ik vanavond maar besloten om een live-blog aan te maken. Ik zal relevante informatie die ik online tegenkom op twitter, YouTube of per e-mail delen op deze live-blog pagina. Wel zo handig om een one-stop-shop te hebben: